fbpx
Сьогодні
22:10 20 Тра 2021

У "Слузі народу" зазначили, що законопроєкт Зеленського про деолігархизацію буде достатньо радикальним

Володимир Зеленський у квітні ініціював створення нового законопроєкту про статус олігарха. Він може бути достатньо радикальним.

Таку думку висловив депутат від фракції "Слуга народу" Микита Потураєв в ефірі "24 каналу".

Він припустив, що цей законопроєкт підтримають навіть ті політичні сили, які перебувають під впливом олігархів. Він переконаний, що голосів щодо цього питання у Верховній Раді буде достатньо.

За словами Потураєва, якщо у законопроєкті справді "підчистять" дрібні деталі, то вже через тиждень він з'явиться в парламенті. Він зауважив, що його опублікують у будь-якому разі.

"Не буду розкривати деталі й не можу це робити, бо насправді, на скільки я почув і зрозумів, він достатньо радикальний. Тому я навіть нічого не анонсуватиму, щоб політично не створити проблем",– наголосив депутат.

Як зауважив Потураєв, Зеленський під час пресконференції наголосив, що закон про статус олігарха дасть можливість абсолютно прозорого, чіткого та спокійного вибору.

За словами депутата, якщо певна особа захоче займатися великим бізнесом в Україні, то зможе працювати, розвиватися й створювати нові робочі місця.

Однак якщо вона матиме бажання саме впливати на політику й медіа та маніпулювати задля власних цілей, то це вже зовсім інший шлях й тоді будуть проблеми.

Нагадаємо, що під час сьогоднішньої пресконференції на заводі "Антонов" президент України Володимир Зеленський оголосив, що  хоче подати до Верховної Ради законопроєкт, яке має створити "реєстр олігархів" країни.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: