fbpx
Сьогодні
08:48 18 Кві 2021

Криклій вважає, що система перепусток для транспорту в Києві була провалена

Київ унаслідок обмеження роботи транспорту через локдаун зіштовхнувся з двома проблемами.

Про це в ефірі програми "Україна з Тиграном Мартиросяном" на телеканалі "Україна 24" розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій.

"Тут не було все підготовлено, воно вимагало часу, щоб проінформувати, підготувати суспільство до того, що будуть такі обмеження. Ми побачили це по тому, як злетіли ціни на таксі. Ми розуміємо, що це ринок, але коли ціна в 3-4 рази більша, це вже не ринок, а якесь нахабство. Я вважаю, що з перепустками робота була провалена. У нас є чудова можливість, цифрове рішення, додаток "Дія", який уперше в нашій країні цифрові документи визнає. Можна було звернутися до Мінцифри, щоб через додаток "Дія" використовувати цифрові перепустки", – зазначив міністр.

Друга проблема, на думку Криклія, це міський транспорт:

"Великий габаритний транспорт не забезпечений, маршрутних таксі недостатньо. Власне, ми отримали великий наплив, адже люди мали пересісти на свій персональний транспорт, а ми розуміємо, що громадський транспорт розвантажує трафік. Один автобус – це як 20 приватних автівок. Отримали трафік, коли щодня місто стоїть. Місто знаходиться в заторі з понеділка фактично по суботу".

Рубрика:
Київ Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: