fbpx
Сьогодні
13:37 07 Кві 2021

Венедіктова підписала підозри адвокатам, серед яких брат скандального судді Вовка

Генпрокурорка України Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру двом адвокатам, серед яких брат голови Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка.

Про це Ірина Венедіктова повідомила у Фейсбук.

"Буквально годину тому я підписала повідомлення про підозру двом горе-ділкам, які називають себе адвокатами. Вони надавали, як їм здавалось, адвокатські послуги, однак, на думку детективів НАБУ і прокурорів САП, з якими я цілком згодна, така правова допомога – пряма дорога на лаву підсудних", – наголосила генпрокурорка.

Як повідомляла Рубрика, 6 квітня Національне антикорупційне бюро (НАБУ) проводило обшуки в ОАСК. В результаті було затримано двох адвокатів, які начебто обіцяли за 100 тис. доларів та через Павла Вовка вирішити питання з одним із суддів ОАСК про прийняття позитивного рішення.

7 квітня стало відомо, що в одного з адвокатів, який є братом голови ОАСК, під час проведення слідчих дій були виявлені і вилучені чималі суми грошових коштів готівкою: 80 тисяч доларів США (частина неправомірної вигоди), 3 мільйони 700 тисяч доларів США, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів стерлінгів, 230 тисяч гривень".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: