fbpx
Сьогодні
18:10 01 Кві 2021

На Подолі з'явився майданчик для вигулу і тренування собак: відео

Фото: facebook.com/pesopark.podil

На Подолі, на перетині вулиць Спаської і Волоської, відкрили майданчик для вигулу і тренування собак "Песопарк".

Він розташований навпроти Самосаду, а його площа становить 1,2 гектара.

На майданчику недавно встановили нові ворота та полагодили паркан – завдяки цьому власники собак можуть відпускати своїх вихованців з повідка і не боятися, що ті втечуть за територію. Для відвідувачів діють прості правила: поважати оточуючих і прибирати за своїми тваринами.

"Це – "Песопарк", місце для вигулу і тренування собак на Подолі. Ми знаходимося на вулиці Спаській, якраз навпроти "Самосад". Тут недавно встановили нові ворота і полагодили паркан, тому можна не хвилюватися, що собака вибіжить за територію", – пишуть засновники "Песопарка".

Приходьте в Песопарк!

Всім привіт! 🐶Це — «Песопарк», місце для вигулу і тренування собак на Подолі. Ми знаходимось на вулиці Спаській, якраз навпроти Samosad. Тут нещодавно встановили нові ворота і полагодили паркан, того можна не хвилюватись, що песик вибіжить за територію.Приходьте в гості із своїми улюбленцями і розповідайте друзям!

Posted by Песопарк on Saturday, March 27, 2021

Відомо, що раніше ділянка належала російському посольству.

Проте через неефективне використання землі відомством та супротив громадськості Київрада намагалася розірвати договір оренди, щоб ділянці надали статус скверу.

Через брак місць часто собак вигулюють лише у скверах. Натомість у "Песопарку" господарі можуть відпустити собак з повідця та дати змогу їм побігати, оскільки територія огороджена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: