fbpx
Сьогодні
14:31 31 Бер 2021

Карантинні 8 тис. грн для ФОПів: заявки через "Дію" почнуть приймати вже у квітні

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль дав доручення Мінекономіки разом з іншими відповідальними відомствами протягом тижня розробити всі необхідні документи, аби вже на початку квітня люди могли подати заявки через "Дію" на виплату карантинних 8 тисяч гривень.

Про це він сказав під час засідання уряду, передає УНН.

"Одразу хочу дати доручення Міністерству економіки України разом з іншими відповідальними відомствами протягом тижня розробити всі необхідні документи, аби уже в квітні люди могли подавати заявки через "Дію" і відбулись відповідні виплати", – сказав Шмигаль.

Він також доручив Міністерству з розвитку громад та територій "включатись у роботу" щодо координації з місцевою владою, яку уряд закликає здійснювати доплати бізнесу.

Як повідомляла Рубрика, 24 березня Шмигаль заявив, що держава готова виплатити відповідним ФОПам і працівникам, які постраждають внаслідок карантину в "червоних" зонах.

30 березня на позачерговому засіданні Верховна Рада прийняла за основу та в цілому законопроект №5300 про фінансову підтримку підприємців, які вимушені зупинити свою діяльність через карантинні обмеження в "червоних" зонах, зокрема про виплату в розмірі 8 тис. грн із державного бюджету.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: