fbpx
Сьогодні
19:30 27 Бер 2021

Більше 10 млн грн допомоги зібрали українці, аби діти в 10 онкоцентрах отримали ліки

Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. 1-15 листопада 2020 року в мережі "АТБ-маркет" пройшла спільна всеукраїнська благодійна акція "Мене це стосується! А тебе?" фондів "Таблеточки" та "АТБ". Купуючи спеціальні товари, українці допомогли зібрати понад 10 мільйонів гривень допомоги для дітей з онко.

У цей складний час Україна об'єдналася, аби онкохворі діти продовжували лікуватися вчасно і повноцінно.

в 10 онкоцентрах ліки

Понад 10 мільйонів гривень допоміг зібрати кожен українець, який купував спеціальні товари в рамках всеукраїнської благодійної акції "Мене це стосується! А тебе?", організованої фондами "Таблеточки" і "АТБ".

"Це не перша благодійна акція, яку ми реалізуємо останнім часом. Але саме ця – особлива! І за масштабами її проведення, і за долученням до неї українських топ-зірок, а головне, за вкрай важливою місією – допомоги онкохворим дітям, які потребують термінового лікування.

в 10 онкоцентрах ліки

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам, кожному покупцеві, хто не залишився осторонь, підтримував і брав активну участь в реалізації нашої спільної з благодійним фондом «Таблеточки» ініціативи. Допомагати сьогодні – це дійсно просто, особливо коли це стосується кожного з нас" – зазначає голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.

в 10 онкоцентрах ліки

Завдяки цим коштам необхідну допомогу отримали діти в 10 онкоцентрах у 8 областях України на суму 10,48 мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: