fbpx
Сьогодні
22:57 21 Бер 2021

У Зеленського заявили, що ескалація на Донбасі критично не вплине на мирні переговори

Прессекретарка президента України Юлія Мендель вважає, що ескалація конфлікту на Донбасі не зіпсує переговори щодо збереження режиму припинення вогню.

«Ми розуміємо, що кількість обстрілів збільшилася. На це є низка і політичних, і економічних причин. Але в цілому на переговорний процес щодо глобального і всеосяжного режиму припинення вогню, ми сподіваємося, це критично впливати не буде», – сказала Мендель в ефірі програми Погляд з Банкової на телеканалі Дом.

За її словами, Україна «вибирає форму діалогу» і буде використовувати наявні можливості для збереження перемир'я на Донбасі.

«Сильний не той, хто може воювати. Сильний той, хто може зупинити жахи війни. Тому Україна вибирає форму діалогу», – сказала прессекретарка Володимира Зеленського.

Раніше стало відомо, що прессекретарка президента України Юлія Мендель починає авторський проєкт на телеканалі "Дом" для глядачів з тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу.

Пілотний випуск передачі "Погляд з Банкової" з Юлією Мендель на телеканалі "Дом" набрав на Youtube більше негативних реакцій, ніж позитивних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: