fbpx
Сьогодні
19:33 15 Бер 2021

"Погляд з Банкової": Мендель вестиме ток-шоу для глядачів з ОРДЛО, але зарплатню не отримуватиме

Прессекретарка президента України Юлія Мендель починає авторський проєкт на телеканалі "Дом" для глядачів з тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

"Цього тижня телеканал "Дом" та UATV російською розпочинає щотижневе ТВ-шоу "Погляд з Банкової з Юлією Мендель". Це авторський проєкт прессекретарки президента України", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Мендель коментуватиме актуальні події, ділитиметься своїми висновками та робитиме прогнози спеціально для жителів тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Щоденно на сторінці телеканала у фейсбуці глядачі зможуть поставити їх запитання.

Як пише Східний варіант, у понеділок, 15 березня, вийде пілотний проєкт – у соцмережах та YouTube. А в неділю, 21 березня, відбудеться телевізійна прем'єра.

"Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників "Телеканал Дом". У YouTube – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії. Зважайте – відповідаю на запитання! Шукайте сьогодні на YouTube каналу «Дом»!", – написала Мендель.

Як повідомив шеф-редактор телеканалу «Дом» Олексій Мацука, за ведення шоу Мендель не отримуватиме зарплатню.

Головна ідея телешоу, за його словами, полягає у роз'ясненні жителям окупованих територій подій в Україні ㅡ так Мендель відповідатиме на запитання глядачів та буде давати свою персональну оцінку.

«Вперше за час конфлікту на Донбасі людина, впізнавана по обидві сторони лінії зіткнення, буде системно давати роз'яснення. Це буде не цілком журналістський контент, це зрозуміло. Але я сподіваюсь, що це дасть аудиторії в Донецьку, Луганську та Сімферополі сигнал, що з ними говорять такі люди, як Мендель», ㅡ каже Мацука.

Цей контент чітко відокремлено від журналістських форматів і має відмітку про позицію авторки.

Шеф-редактор телеканалу «Дом» Олексій Мацука повідомив hromadske.ua, що за ведення шоу Iuliia Mendel не отримуватиме…

Posted by Oleksiy Matsuka on Monday, March 15, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: