fbpx
Сьогодні
10:22 15 Бер 2021

Міністр розвитку територій відвідує Донецьку та Луганську області

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов у понеділок, 15 березня, прибув до Луганської області. 16 березня міністр відвідає Донецьку область.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку громад та територій України.

"Донецька та Луганська області перебувають у фокусі уваги уряду України. Ми працюємо над тим, щоб рівень життя населення цих областей стабільно зростав", – зазначив Чернишов.

У Луганській області міністр планує відвідати низку навчальних закладів у кількох населених пунктах, зокрема Луганський обласний ліцей-інтернат із посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус ім. героїв Молодої гвардії", а також КПВВ "Щастя" і КНП "Старобільське районне територіальне медичне об'єднання" Старобільської районної ради.

Крім того, планується проведення під головуванням міністра наради в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації, під час якої буде обговорено вакцинацію від COVID-19, програму президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" 2021 та результати боротьби з нелегальними АЗС.

У Донецькій області Чернишов огляне насосну станцію 1-го підйому каналу Сіверський Донець-Донбас, перевірить будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу з басейнами Н2О-Classic, а також огляне приймальне відділення КНП "Міська лікарня №3" Краматорської міської ради.

На завершення робочого візиту міністр проведе нараду в Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: