fbpx
Сьогодні
13:07 12 Бер 2021

У Тернополі влада вигадала спосіб, як примусити розважальні заклади дотримуватися карантину

Сергей Надал, Фейсбук

Розважальні заклади Тернополя, які порушують карантинні обмеження, очікує відключення води, опалення та інших комунікацій.

Про це мер Тернополя Сергій Надал повідомив у Фейсбук.

"Останнім часом є дуже багато інформації від контролюючих органів, що багато суб'єктів господарювання в нашому місті, особливо ті, які мають розважальні заклади, нічні заклади, які мають право на нічну торгівлю, порушують карантинні вимоги, тим самим створюючи загрозу поширення інфекції", — повідомив Сергій Надал.

Він додав, що правоохоронцям доручено посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень цими установами. Також до цієї роботи доручено приєднатися управлінню торгівлі та управлінню житлово-комунального господарства.

"У разі необхідності, таким установам, якщо буде доведено, що їхня робота сприяє поширенню інфекції, якщо вони не будуть прислухатися до рекомендацій, які будуть надані, йтиметься про відключення води, роботи каналізації, тепла та інших мереж", — сказав мер.

За словами Надала, відключення комунікацій — це вимушені заходи для того, щоб уникнути поширення коронавірусу в місті і не допустити введення "червоної" зони карантину в регіоні.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: