fbpx
Сьогодні
09:53 11 Бер 2021

У Нацбанку відкинули звинувачення Рожкової у цензурі та натякнули на перекручування фактів

У Департаменті комунікацій Нацбанку відкинули звинувачення першої заступниці голови НБУ Катерини Рожкової у цензурі та заявили, що не надавали виданню "Новое время" жодної альтернативної версії інтерв'ю.

Про це у Facebook заявила директор Департаменту комунікацій НБУ Галина Калачова.

"Є речі, яких ти не дуже можеш уявити і от вони з тобою трапляються. Як-от ситуація, коли спікер судиться з інституцією, публічно озвучує негативні меседжі в адресу керівника та команди, а потім просить Департамент комунікації це погодити.

А якщо ДК, згідно закріпленних за ним функцій виявляє репутаційні ризики для інституції та просить спікера самостійно відредагувати текст, то спікер зводить на департамент відвертий наклеп. От для корпоративного сектору це взагалі норм практика?", – написала Калачова.

За її словами, кожен працівник Нацбанку і особливо його топ-менеджери повинні опікуватися репутацією Нацбанку і не шкодити їй.

"One-voice policy – це важливо і це не ноу-хау НБУ. Ще одна річ, якої я не уявляю – як спікер будь-якого іноземного центробанку виходить і говорить щось проти своєї інституції та команди", – додала вона.

"Щодо звинувачень ДК у цензурі. ДК не надавав "Новому времени" жодної альтернативної версії інтерв'ю (порізаного чи непорізаного). Взагалі скороченої Департаментом комунікацій версії цього інтерв'ю не існує.

Мені прикро, що члени правління НБУ вдаються до перекручування фактів, наклепів, та провокують ЗМІ на публікацію недостовірної інформації", – підкреслила Калачова.

Є речі, яких ти не дуже можеш уявити і от вони з тобою трапляються. Як-от ситуація, коли спікер судиться з інституцією,…

Posted by Галина Калачова on Wednesday, March 10, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: