fbpx
Сьогодні
Фото 19:07 07 Бер 2021

У Києві перед рекламним бордом на вулиці зрізали магнолію

На вулиці Січових Стрільців, 30А невідомі зрізали дерево магнолії. Фото опублікувала Дар'я Шуранова.

У соцмережах звернули увагу, що крона затуляла білборд з рекламою ЖК Creator City та компанії LG, яка облаштовувала систему кондиціонування для цього комплексу.

Это была очень красивая магнолия на ул. Артема 😩…❗️❗️https://www.facebook.com/100006315373837/posts/2966897136864103/?d=n

Posted by Дарья Шуранова on Wednesday, March 3, 2021

В українському представництві LG заявили, що борд розміщувала компанія Media Prostor. Вона викупила місце для реклами наприкінці осені, й у той самий період було пошкоджено дерево магнолії. Водночас замовник реклами обирав місце розташування бігборду вже у грудні, коли дерево вже було зрізане.

«Незважаючи на той факт, що LG Electronics Ukraine та ЖК Creator City не є причетним та/або відповідальним за пошкодження магнолії, ми підтримуємо обурення киян з приводу ситуації, що склалася, та маємо намір взяти участь в ініціативі озеленення Києва. Наразі, проводяться необхідні погодження з КО "Київзеленбуд" щодо належного місця та виду дерев, які будуть висаджені за участі нашої компанії та компанії-партнера», – повідомляють у LG.

У «Київзеленбуді» Дар'ї Шурановій відповіли, що співробітники КП УЗН Шевченківського району «обрізане дерево помітили близько двох місяців тому». Хто так вчинив – невідомо, повідомляють у підприємстві. Водночас комунальники припускають, що дерево виживе і ще зможе квітнути.

Сьогоднішня ситуація з обрізкою молодої магнолією це чергове нагадування, що суб'єктивні рішення окремих менеджерів…

Posted by Ilgam Gasanov on Thursday, March 4, 2021

Рік тому на вулиці Січових Стрільців вже зрізали дерева, які затуляли рекламні носії. У березні про це повідомив сам «Київзеленбуд». Такі випадки трапилися за адресами Січових Стрільців, 46-48, Січових Стрільців, 93 та Іллєнка, 31. Комунальники звинуватили операторів реклами. В Асоціації операторів зовнішньої реклами пригрозили подати до суду за такі припущення.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: