fbpx
Сьогодні
16:06 04 Бер 2021

У "Слузі народу" оцінили рік роботи уряду Шмигаля

English version here

Фото: kmu.gov.ua

Уряду прем'єра Дениса Шмигаля виповнився рік. У "Слузі народу" оцінили роботу Кабміну.

Про роботу Кабміну за цей період висловився в ефірі каналу "Україна 24" народний депутат від "Слуги народу" Василь Мокан.

"Якби уряд працював весь цей період без форс-мажорних обставин — пандемія, час, коли всі країни стикаються з важкими економічними викликами, проблеми, які є в державі, — думаю, оцінка була б трохи нижчою. Але оскільки я розумію, що уряд зараз працює в складних умовах і змушений швидко реагувати на виклики та проблеми, то оцінка буде десь балів на 7-8 (з 10 – ред.)", — сказав він.

Нардеп назвав досягнення Кабміну Шмигаля.

"До досягнень я б відніс те, що за цей період значна увага і ресурси приділяються підвищенню потужності системи охорони здоров'я. Якщо ми порівняємо цифри за кількістю ліжок, оснащенню киснем, можливостями наших лабораторій і всього іншого, що направлено на боротьбу з коронавірусом, то побачимо, що цифри йдуть в бік збільшення в десятки разів.

Також політика уряду, яка стосується соціальної підтримки громадян. Максимально в рамках можливості фінансів держави проводиться індексація виплат і пенсій. Була підвищена мінімальна заробітна плата. Уряд намагається, щоб ці підвищення позитивно позначилися на житті громадян", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: