fbpx
Сьогодні
14:37 02 Бер 2021

Зеленський підпише указ, який впровадить Стратегію розвитку органів правосуддя

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський планує найближчим часом підписати указ, згідно з яким почне діяти трирічна Стратегія розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства, презентована під час форуму "Україна. 30".

Про це він заявив під час спільного звернення з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем.

"Не секрет, що європейські партнери підтримують нас не тільки в питаннях припинення війни на сході України, а й у багатьох інших питаннях. Це, зокрема, удосконалення нашої судової системи й проведення судової реформи. Вчора на форумі була презентована трирічна Стратегія розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства. Для втілення її в життя я налаштований найближчим часом підписати відповідний указ", – зазначив Зеленський.

Глава держави подякував Європейському Союзу й особисто Шарлю Мішелю за допомогу в побудові в Україні незалежної судової системи.

"Я хочу висловити подяку пану президенту і, в його особі, всьому Європейському Союзу за важливу експертну допомогу для побудови в Україні стійкої та незалежної судової системи", – резюмував президент.

За словами президента Євроради, судова реформа також сприятиме поліпшенню бізнес-клімату в Україні.

«Пане Президенте, ми – ваші друзі. Ми будемо вас підтримувати на кожному етапі вашого шляху до верховенства права й реформи судової системи в Україні», – наголосив Шарль Мішель.

 

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: