fbpx
Сьогодні
12:06 02 Бер 2021

Twitter блокуватиме акаунти довічно за фейки про коронавірус і вакцинацію

Соціальна мережа Twitter почала позначати повідомлення з інформацією про вакцини проти коронавірусу, яка вводить в оману.

Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії.

«Ми будемо позначати твіти, які можуть містити інформацію про вакцини проти COVID-19, яка вводить в оману, на додаток до наших постійних зусиль із видалення найбільш шкідливої дезінформації щодо COVID-19 з сервісу», — йдеться у повідомленні.

Twitter запровадила систему блокування, яка визначає, коли необхідні подальші примусові заходи. А саме зазначається, що одне порушення не матиме наслідків для акаунту, після двох — його заблокують на 12 годин, після чотирьох — на тиждень. Понад п'ять порушень будуть каратися блокуванням акаунта назавжди. Водночас користувачі можуть оскаржити блокування та видалення акаунту.

За даними компанії, з грудня 2020 року вже видалені понад 8,4 тис. твітів і вжито заходів щодо 11,5 млн акаунтів у всьому світі за дезінформацію стосовно коронавірусу.

  • Twitter закриває свій сервіс для відеотрансляцій Periscope, який переважно використовували в мережі мікроблогів. Він перестане працювати 31 березня 2021 року.
  • У грудні 2020 року компанія Twitter почала бета-тест функції групових голосових чатів. Нова функція отримала назву Spaces і є віртуальними кімнатами для живого спілкування.
  • У лютому соцмережа анонсувала декілька нововведень: можливість для користувачів стягувати плату зі своїх підписників за доступ до додаткового контенту (Super Follow), а також можливість створювати групи і приєднуватися до них на основі певних інтересів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: