fbpx
Сьогодні
10:12 01 Бер 2021

Черговий скандал: губернатора Нью-Йорка звинуватили у сексуальних домаганнях

Губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо

Губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо опинився в центрі скандалу після того, як його звинуватили в сексуальних домаганнях дві колишні помічниці.

Першою про це розповіла журналістам колишня чиновниця Ліндсі Бойлен. За її словами, губернатор декілька разів демонстрував неприйнятну поведінку в період з 2016 по 2018 рік. Бойлен стверджує, що Ендрю Куомо робив недвозначні коментарі в її сторону, міг запропонувати зіграти на роздягання, несподівано поцілувати в губи, або торкнутись нижньої частини її спини чи ніг, повідомляє Голос Америки.

Через декілька днів після опублікованої історії Ліндсі Бойлен розповісти свою історію наважилася друга колишня помічниця Куомо – 25-річна Шарлот Беннетт. Вона розповіла в інтерв'ю New York Times, що губернатор демонстрував до неї неприхований сексуальний інтерес минулої весни та літа.

Серед іншого жінка розповідає про один випадок у червні, коли за її словами, Ендрю Куомо питав, чи перебуває вона в моногамних стосунках, і чи коли-небудь мала відносини із старшим чоловіком. Також, стверджує жінка, губернатор сказав, що "сам він відкритий до стосунків з жінками, яким близько 20".

Сам Ендрю Куомо всі звинувачення у сексуальних домаганнях відкидає. У коментарі The New York Times він підтвердив, що задавав Шарлоті Беннет особисті питання, але на його думку, він діяв по-менторськи. "Я ніколи не загравав з міс Беннет, як і ніколи не мав намірів діяти у будь-який неприйнятний спосіб", – пояснив Куомо. Водночас губернатор повністю заперечив історію, яку розповіла Ліндсі Бойлен. Він попросив про незалежне розслідування та пообіцяв повну співпрацю з ним, а мешканців Нью-Йорка закликав не спішити із висновками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: