fbpx
Сьогодні
21:50 10 Вер 2020

"Лапав за сідниці та ліз між ніг": актора серіалу "Слуга народу" звинуватили у сексуальних домаганнях

Акторка Тетяна Острецова заявила, що її колега по фільму Володимир Владимиров домагався її на знімальному майданчику.

Про це вона написала у Facebook.

Українська акторка Тетяна Острецова розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею на знімальному майданчику. Вона заявила, що 51-річний актор фільму "Слуга народу" Володимир Владимиров домагався її під час знімального процесу.

"Якийсь Владимиров Володимир під час сцени неодноразово ліз своїми руками мені поміж ніг. У першому дублі у нього це вийшло. Коли в сцені мене потрібно було тримати за коліна, нібито заспокоювати, цей м***к ліз мені між ніг. У другому дублі, коли він підбігає до мене ззаду, він лапав мене за сідниці. Моя помилка в тому, що я одразу ж не зупинила знімання, тому що я чітко розуміла, що якщо я дам собі зараз слабинку і пущу на самоплив емоції, далі я вже не зможу працювати, оскільки всередині вже була істерика, і тому я боялася, що через мене зірветься зміна. Я це визнаю і шкодую, що не припинила це!" – зазначила Острецова.

Вона наголосила, що всі домагання відбувались перед камерою, тому завдяки відео вона може підтвердити правдивість своїх слів. Терпіти сексуальне насилля актрисі доводилось упродовж кількох сцен серіалу.

"Упродовж 4-5 дублів цей з******ць кожен раз намагався підніматися рукою вище колін, але я викручувалася. Я досі відчуваю на своєму тілі відчуття від цього морального в*****а. Я впевнена, що я не перша дівчина, з якою він так вчинив. Всі мовчать", – зауважила акторка.

Острецова додала, що вже написала заяву до поліції та буде робити все для того, щоб Владимиров отримав покарання за свої дії.

Окрім цього, актриса звернулась до всіх жертв сексуального насилля з проханням не мовчати про це, а також до представників кіноіндустрії, щоб припинити співпрацю з актором.

Наразі сам Володимир Владимиров не коментує звинувачень колеги.

По факту совершенных в отношении меня неправомерных действий, мной совместно с юристами предпринято ряд юридических мер….

Posted by Татьяна Острецова on Wednesday, September 9, 2020

Друзья, хочу вам рассказать неприятную и страшную историю, которая случилась со мной вчера!Я была подвержена…

Posted by Татьяна Острецова on Sunday, August 23, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: