fbpx
Сьогодні
09:04 25 Лют 2021

Юлія Кузьменко подала документи до ЦВК від "Євросолідарності"

Фото Reuters

Дитячий кардіохірург, кандидат у народні депутати від партії «Європейська солідарність» у 50-му окрузі Юлія Кузьменко подала документи до ЦВК.

Про це повідомляє пресслужба політичної сили.

«У мене бойовий настрій по життю, а останні півтора року – він і зовсім бойовий. Плани – на перемогу в 50-му окрузі. Це моя рідна Донеччина, де я народилася і де з 2014 року багато їздила, як волонтер. У Верховній Раді планую боротися з переслідуваннями за політично вмотивованими справами. Крім цього, в мене є плани стосовно медицини», – розповіла Кузьменко.

Крім цього, вона наголосила, що особливу увагу планує приділити проблемам людей, які працюють на шкідливому виробництві, зокрема, шахтарів.

«Будемо вирішувати і проблеми самого округу. Це і проблема заборгованості по пенсіям, виплатам зарплатні, проблема праці в шкідливих умовах і отриманням інвалідності. Там взагалі замкнуте коло, бо люди не можуть отримати інвалідність, оскільки у нас на шахтах майже немає виробничого травматизму. Тому у випадку травматизму шахтарів змушують йти на лікарняний або навіть у відпустку за власний рахунок. В подальшому вони не можуть отримати надбавки та інвалідність», – сказала Кузьменко.

За її словами, вона дуже добре знає цю сферу, оскільки сама працювала у шкідливих умовах – 17 років рентген-хірургом, мала справу з опроміненням.

15 лютого з'їзд партії «Європейська солідарність» у відповідь на звернення волонтерських і ветеранських організацій висунув дитячого кардіохірурга, кандидата медичних наук Юлію Кузьменко кандидатом на довиборах у Верховну Раду в окрузі №50 (Донецька обл.).

Як відомо, Юлія Кузьменко є однією з обвинувачених у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: