fbpx
Сьогодні
Відео 17:28 10 Лют 2021

На Львівщині винахідливий комунальник прибирав сніг у місті за допомогою коня

У Бродах Львівської області робітник комунальної служби вирішив використати для розчищення вулиць від снігу коня.

Відповідне відео очевидця опублікували у соцмережах.

На ньому видно, що чоловік, щоб не витрачати сили та час на прибирання снігу лопатою, використав імпровізовані сани, за допомогою яких й розчищав міські тротуари.

За прогнозами синоптиків, 11−12 лютого в Україні знову очікуються сильні снігопади.

11 лютого в західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях очікується сильний сніг, мокрий сніг налипання мокрого снігу, місцями ожеледь, у західній частині пориви вітру 15−20 м/с, хуртовини (I рівень небезпеки — жовтий), в Карпатському регіоні сильний дощ і мокрий сніг (II рівень небезпеки — помаранчевий).

12 лютого в північних, центральних, Одеській, Миколаївській областях прогнозують значний сніг, хуртовини, снігові замети, в Одеській, Миколаївській областях утворення снігового покриву. У центральних, східних і південно-східних областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; в Україні пориви вітру 15−20 м/с (I рівень небезпеки — жовтий).

На дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця (I рівень небезпеки — жовтий).

Приріст снігу в західних, північних областях 10−20 см, в південних, центральних областях 10−15 см, в східних областях 5−7 см.

12 лютого в західних, Житомирській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській областях, 13−14 лютого в Україні значно знизився рівень температури: вночі до 9−16° морозу, в Чернігівській і Сумській областях до 20° морозу, вдень до 7- 13° морозу.

«Такі погодні умови можуть призвести до порушення, на окремих ділянках доріг і вулиць припинення руху автотранспорту», — попередили рятувальники.

Друга тиждень лютого кинула Україні серйозний погодний виклик: на тлі сильних морозів більшості областей доводиться боротися з наслідками снігопадів. Заметілі охопили більше половини областей України.

У деяких регіонах температура опуститься до -20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: