fbpx
Сьогодні
19:09 05 Лют 2021

Зеленський прокоментував слова Рабиновича про "зелений фашизм"

Фото: ОПУ

5 лютого президент Володимир Зеленський відповів "кривднику" Вадиму Рабиновичу, який з трибуни Верховної Ради заявив про "епоху зеленого фашизму".

Про це президент Володимир Зеленський заявив у відеозверненні в соцмережах російською мовою.

"Заробляючи завдяки війні, вони запевняли, що ніякої війни насправді немає.Точніше є, але вона громадянська.Ні, не в сенсі, що воюють громадяни України та громадяни Російської Федерації, ні, – а що це наш внутрішній конфлікт", – зазначив Зеленський, коментуючи заяви партії ОПЗЖ.

Після цього Зеленський згадав виступ нардепа Вадима Рабиновича з трибуни Верховної Ради 3 лютого.

"На днях один депутат з анекдотичним прізвищем та неабияким багатомільйонним статком заявив, що в Україні почалась епоха "зеленого фашизму".Знаєте, братів мого діда Семена разом з їхніми сім'ями вбили нацисти, а дід мій в той час був на фронті. У підсумку він пройшов всю війну і повернувся переможцем. ви хотіли цією фразою зачепити за живе? Відповідаю вам – не вийшло", – сказав президент.

Як повідомлялося, Зеленський на 5 років ввів санкції проти соратника Медведчука Козака та його телеканалів. Це рішення Зеленський назвав важким.

Телеканали заявили про "намір боротися за своє право мовити для українців і бути в ефірі".

Окрім того, РНБО своїм рішенням заблокувала компанію, на яку зареєстровано 7 приватних бортів, включаючи і особистий літак Козака.

У відповідь ОПЗЖ заявила, що розпочинає процедуру імпічменту щодо Зеленського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: