fbpx
Сьогодні
18:30 04 Лют 2021

Zoom придумав, як втримати користувачів після закінчення пандемії та їхнього повернення в офіси: рішення

Фото unsplash

Сервіс відеоконференцій Zoom, який став дуже популярним в умовах карантину та самоізоляції, придумав, як втримати своїх користувачів, коли вони повернуться в офіси. Компанія запускає функцію віртуальної приймальні.

Про це повідомляє CNBC.

Нова функція називається Kiosk Mode і є частиною Zoom Rooms, створеної для корпоративного користування.

На відміну від стандартної служби відеодзвінків Zoom, яку люди використовують на своїх комп'ютерах і мобільних пристроях, Zoom Rooms призначена для місць зустрічей, таких як конференц-зали, і коштує від 499 доларів на рік.

Як це працює

Як тільки відвідувач офісу входить у вестибюль, він підходить до сенсорного монітора з камерою і динаміком та натискає кнопку, щоб подзвонити секретареві. Відвідувач розмовляє з адміністратором через Zoom, а той може дозволити відвідувачеві увійти в офіс, наприклад, дистанційно відімкнувши двері.

«Секретарю не обов'язково бути в офісі. Вони можуть бути у себе вдома. Вони можуть бути де завгодно. Насправді вони можуть перебувати в іншій країні і працювати одразу у кількох будівлях», — каже головний інформаційний директор Zoom Гаррі Мозлі.

За його словами, нова функція також може допомогти компаніям скоротити кількість адміністраторів на кожному поверсі будівлі.

Як кажуть у Zoom, пандемія продемонструвала, що співробітники можуть ефективно працювати віддалено. Тож там очікують, що компанії будуть поєднувати віддалену роботу і роботу в офісі навіть після закінчення пандемії. Такий сценарій зіграв би на руку як Zoom, так і його конкурентам у сфері відеоконференцій, таких як Cisco, Google і Microsoft.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: