fbpx
Сьогодні
22:13 04 Лют 2021

В Україну повертаються сильні морози: синоптики прогнозують різке похолодання

У найближчі вихідні – 6 і 7 лютого – в Україні очікується сильне і різке похолодання.

Як повідомляє Український гідрометцентр, зниження температури повітря почнеться вже в п'ятницю, 5 лютого, з північних областей, де очікується до -11 ° С.

У ніч на суботу, 6 лютого, в Сумській і Черкаській областях прогнозують -14…- 16 ° С, у Чернігівській – до -15 ° С, в Полтавській – до -14 ° С, в Харківській і Київській – до -13 ° С, в Житомирській і Луганській – до -12 ° С, в Дніпропетровській і Донецькій – до -11 ° С, в інших областях буде від -4 до -9 ° С. Днем майже у всіх регіонах буде -4…- 8 ° С, тільки в Сумській області – до -10 ° С, на заході та півдні обіцяють плюсову температуру.

При цьому, сніг прогнозують в більшості західних областей, на півдні України, Закарпатті, в Одеській області та в Криму йтиме мокрий сніг з дощем.

синоптики прогнозують різке похолодання

Уже в ніч на 7 лютого морози посиляться. Так, у Київській і Житомирській областях прогнозують до -16 ° С, у Чернігівській – -18…- 20 ° С, а в Сумській – -19…- 21 ° С. Днем трохи потеплішає: на Сумщині очікують -11…- 13 ° С, на Чернігівщині, Житомирщині та Київщині – -10…- 12 ° С. На Закарпатті стовпчики термометрів покажуть +4… + 6 ° С (вночі близько нуля). У Криму вночі очікується 0…- 2 ° С, вдень +1… + 3 ° С.

За даними синоптиків, незначний сніг можливий на заході, півночі та в центрі країни. У Закарпатській області дощитиме.

синоптики прогнозують різке похолодання

Станом на 7 лютого   синоптики прогнозують   сильні морози. У деяких регіонах похолоднішає до -21.

У Києві похолодає 5 лютого. Температура повітря опуститься до -9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: