fbpx
Сьогодні
19:55 31 Січ 2021

Дружину Навального відпустили з відділення поліції Москви

Дружину російського політика Олексія Навального Юлію відпустили з відділення поліції "Щербинці" в Москві. Завтра має відбутися суд по адміністративному правопорушенню.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Адвокат Юлії Світлана Давидова розповіла, що дружину опозиціонера відпустили під зобов'язання з'явитися на суд, який відбудеться в понеділок, 1 лютого.

Навальній інкримінують адміністративне порушення "Порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування" за статтею 20.2 Кодексу РФ про адміністративні правопорушення.

Як вже повідомлялося, російський опозиційний політик Олексій Навальний 17 січня повернувся в Росію з Німеччини, де проходив лікування після отруєння в Томську, і був відразу затриманий російською владою. У відділку поліції підмосковного міста Хімки наступного дня відбувся "суд" над російським опозиціонером, який виніс рішення про арешт Олексія Навального на термін у 30 діб.

21 січня Європарламент прийняв резолюцію у зв'язку з арештом Олексія Навального, в якій запропонував євроінституціям ґрунтовно переглянути стосунки між ЄС і Російською Федерацією, а також негайно зупинити будівництво газопроводу "Північний потік -2".

Глави держав і урядів країн ЄС 22 січня звернулися з вимогою звільнити Навального.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: