fbpx
Сьогодні
22:54 30 Січ 2021

Зеленський передав Академію держуправління в МОН

Фото: vnz.org.ua

Держуправління справами повідомило про передачу цілісного майнового комплексу Національної академії державного управління при Президентові України (разом з Дніпропетровським, Львівським, Одеським, Харківським регіональними інститутами державного управління) зі свого управління у сфері управління МОН.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента в суботу, 30 січня.

«Така передача здійснена на виконання Указу президента від 5 листопада 2020 №487 Про впорядкування використання об'єктів, які перебувають в управлінні Державного управління справами та відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів від 29 грудня 2020 №1667 Про передачу цілісних майнових комплексів державних навчальних закладів до сфери управління Міністерства освіти і науки», – йдеться в повідомленні.

Передбачається, що НАДУ буде приєднана до національної системи вищих навчальних закладів України. Завдяки цьому колектив співробітників і слухачі академії, співтовариство випускників буде ще більше можливостей для поглиблення міжнародного контексту освітньо-наукової діяльності, поліпшення якості підготовки слухачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: