fbpx
Сьогодні
15:21 13 Січ 2021

Кулеба переконаний, що українська влада порозуміється з адміністрацією Байдена

Фото Reuters

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба переконаний, що українська влада порозуміється з новою адміністрацією США на всіх рівнях, зокрема, й на найвищому.

Про це дипломат заявив у інтерв'ю "Обозревателю".

Коментуючи підвищену увагу в Україні до майбутньої інавгурації новообраного президента США Джо Байдена, дипломат зауважив, що «стежити треба не за інавгурацією, а за тим, як відносини між країнами розвиватимуться після неї»

«Я переконаний, що ми порозуміємось із новою адміністрацією, яка дуже добре розуміє Україну. Я переконаний, що коли президент Зеленський і президент Байден поговорять і зустрінуться, між ними встановиться чудовий контакт», – сказав Кулеба.

Він також зазначив, що, на його думку, ніхто не буде проти, якщо новообраний президент США жорстко вимагатиме від української влади виконання взятих на себе антикорупційних зобов'язань.

«А хто проти?.. Пріоритети президента Байдена і президента Зеленського щодо функціонування антикорупційної інфраструктури в Україні повністю збігаються», – зазначив очільник МЗС.

За його словами, українські дипломати працюють над тим, щоб президенти України і США якнайшвидше поговорили та зустрілися, оскільки саме під час таких розмов можна досягати стратегічних домовленостей і взаєморозуміння.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: