fbpx
Сьогодні
17:32 12 Січ 2021

У Полтаві відбулася стрілянина: у поліції розповіли про деталі

У центрі Полтави сталася перестрілка, у результаті якої постраждав чоловік.

Про подробиці події в ефірі каналу "Україна 24" розповів речник ГУ Нацполіції у Полтавській області Юрій Сулаєв.

"Сама інформація надійшла до поліції близько 12:00. Місцеві жителі повідомили про те, що на вул. Нижньомлинський в обласному центрі відбувається конфлікт між чоловіками із застосуванням вогнепальної зброї. На місце події прибула слідчо-оперативна група і наряди патрульної поліції, було встановлено, що внаслідок конфлікту один з полтавчан 1984 р.н. отримав вогнепальне поранення і доправлений до міської лікарні, де йому зараз надають допомогу. Розпочато оперативно-розшукові заходи осіб, причетних до конфлікту, зараз вони тривають. Поки що це наразі все", – сказав спікер.

За словами Сулаєва, поки про стан здоров'я потерпілого говорити складно.

"Про стан потерпілого буде зрозуміло, коли лікарі нададуть необхідну допомогу і дозволять співробітникам поліції поспілкуватися з пораненим. Зараз складно сказати, ми чекаємо відповіді від медпрацівників. Зараз медична допомога пораненому ще надається", – сказав поліцейський.

Також Сулаєв спростував інформацію про те, що Полтава закрита на в'їзд і виїзд.

"Річ у тому, що дійсно проводиться спецоперація, і приділяється ретельна увага перевірці всіх транспортних засобів на в'їзді і виїзді, це правда. Можливо, що це ускладнило рух і утворилися затори, але це не перекритий рух", – сказав спікер.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: