fbpx
Сьогодні
15:35 22 Гру 2020

Мер Броварів розцінює напад на нього, як спробу змусити зняти свою кандидатуру з виборів

Мер Броварів Ігор Сапожко називає напад на нього політичним тиском і намаганням залякати й змусити зняти свою кандидатуру з виборів.

"Вчора о пів на десяту вечора група з п'ятьох озброєних чоловіків увірвалась в мій будинок, де в цей час знаходилась моя сім'я – дружина та дев'ятирічний син. Попри те, що всі заощадження, які були в домі, ми віддали одразу, злочинці зв'язали дитину та Марину і на їхніх очах почали мене бити. Після цього влаштували в будинку погром і швидко зникли.

Переконаний, що це не просто грабіж з ціллю заволодіти майном. Я сприймаю цей факт як політичний тиск та розправу в чистому вигляді, з метою залякати та змусити мене зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів", – написав Сапожко у Facebook.

Він додав, що на місце події прибули правоохоронці, порушено кримінальне провадження, триває слідство, яке має кваліфікувати справу.

"Незважаючи на жахіття, яке пережила моя родина, я хочу запевнити, що залякати мене не вдасться. Я в жодному разі не зраджу довіру тисяч броварчан, які мене підтримують. Ми разом вибороли перемогу 25 жовтня й обов'язково переможемо 17 січня 2021 року", – наголосив він.

Крім того, він закликав своїх опонентів діяти виключно в правовому полі й не перетворювати вибори у Броварах "у криваву бійню".

Вчора о пів на десяту вечора група з п'ятьох озброєних чоловіків увірвалась в мій будинок, де в цей час знаходилась моя…

Posted by Ігор Сапожко on Tuesday, December 22, 2020

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: