fbpx
Сьогодні
09:30 19 Гру 2020

Подружжю Зеленських передали Вифлеємський вогонь

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська зустрілися з представниками скаутських організацій та отримали з їхніх рук Вифлеємський вогонь.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

"Рік, що минає, став певним викликом, але кожен скаут прийняв його згідно зі скаутським законом, наспівуючи за будь-яких умов. А для всіх тих, хто відчуває певну зневіру, перед різдвяними святами ми хотіли б нагадати одну просту істину від засновника скаутського руху Роберта Бейден-Павелла: «Світанок настає після найтемнішої хвилини ночі». Тож нехай цей рік залишиться хвилиною перед світанком, світло якого наповнить затишком, любов'ю та натхненням кожен куточок нашої країни. І нехай цей світанок розпочнеться зі світла миру з Вифлеєму, яке долало кордони та кілометри до України й чекає на кожного у храмі Іоанна Богослова", – сказала представниця Національної організації скаутів України Наталія Строкань.

Представниця Асоціації гайдів України Марія Чоп'як зазначила, що 2020 рік був непростим, але цікавим.

"Він навчив нас цінувати нюх і смак, проводити вечірки онлайн, а батьки краще зрозуміли своїх дітей. У цей день ми вітаємо вас і всю нашу рідну Україну зі святом Святого Миколая. Нехай добрий святий наповнить наші серця радістю й принесе здоров'я в кожну родину", – зазначила вона.

Скаути прочитали вітальний вірш, а потім діти – по одному представнику від кожної організації – разом передали лампадку з Вифлеємським вогнем Главі держави та першій леді.

Передача Вифлиємського вогню

Володимир Зеленський привітав усіх скаутів та їхні родини з прийдешніми святами й побажав миру.

"Мені особливо сподобалися ваші слова про те, що обов'язково після темряви настає ранок. Тому всім вам і кожному українцю бажаємо в наступному році постійного відчуття світлого, теплого, важливого для всіх нас ранку", – наголосив Президент.

Дружина Глави держави також привітала скаутів з днем Святого Миколая, Різдвом і Новим роком. Олена Зеленська попросила скаутів переказати їхнім батькам і вихователям велику подяку за те, що вони виховують своїх дітей у дусі патріотизму, любові до життя, своїх друзів і родин.

Володимир та Олена Зеленські поспілкувалися та сфотографувалися з учасниками зустрічі, також скаутам вручили пам'ятні подарунки.

Передача Вифлиємського вогню

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: