fbpx
Сьогодні
08:55 13 Гру 2020

Зеленський нагородив нацгвардійця Марківа орденом

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 563/2020 про нагородження старшого сержанта Національної гвардії Віталія Марківа орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президенту.

Як йдеться у повідомленні, Віталій Марків нагороджений за видатні особисті досягнення у державній та суспільній діяльності, зразкове виконання службового та громадянського обов'язку, високу професійність і вагомий внесок у захист прав і свобод громадян та інтересів України на міжнародному рівні.

Зеленський наголосив, що справедливе рішення у справі нацгвардійця та його звільнення – це так само перемога України на міжнародній арені.

"Українська держава і я особисто будемо завжди відстоювати права наших громадян та завжди допомагатимемо їм повернутися додому, в якій би частині світу вони не потрапили в біду. Ми будемо боротися за кожного нашого громадянина – це один з моїх базових принципів", – наголосив президент.

Нагадаємо, що 3 листопада після виправдання Апеляційним судом Мілана Марківа випустили з в'язниці.

Старший сержант Нацгвардії України Марків відбував покарання у в'язниці поблизу Мілана після того, як у липні минулого року суд першої інстанції в Італії засудив його до 24 років ув'язнення за нібито причетність до загибелі Роккеллі і Миронова.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: