fbpx
Сьогодні
15:05 13 Гру 2020

Янукович політично уже засуджений, - експерт

Експрезидент України Віктор Янукович хоче реабілітувати себе в українській політиці, але це неможливо.

Про це заявив політтехнолог Андрій Золотарьов в ефірі каналу "Україна 24".

"Янукович через 4 роки хоче нагадати про себе, хоче використовувати (відеозв'язок – ред.) як черговий сеанс піару. Час від часу в московському "клубі збитих льотчиків" виникає гостре бажання нагадати про себе. І виникають думки, що в одну і ту ж річку можна увійти двічі. Тому коли виникає можливість з'явитися на українських екранах, вони це використовують з великим задоволенням. Очевидно, Януковича мучить абстинентний синдром відлучення від великої політики, і він дуже хоче про щось поговорити.

Я не думаю, що він скаже щось нове. Процес в Оболонському суді важко віднести до ідеалу правосуддя, але ми знаємо, що у Януковича зубасті адвокати, які, використовуючи огріхи звинувачення, тягнуть час", — сказав політтехнолог.

Експерт наголосив, що для Януковича немає шансів на повернення в українську політику.

"Для нього, напевно, це буде великим жалем, але в тих регіонах, які його колись найбільше підтримували, його ненавидять найбільше. І це для нього сумна правда, яка для нього є куди більш серйозною перешкодою, ніж Оболонський або Печерський суд. Янукович політично уже засуджений", — сказав він.

Раніше Янукович забажав виступити у суді через відеозв'язок, однак суд йому в цьому відмовив.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: