fbpx
Сьогодні
21:09 09 Гру 2020

У Міноборони заявили, що чекають на Бутусова у четвер, аби ознайомити з наявними вакансіями

У Міністерстві оборони України повідомляють, що їхні кадрові служби уповноважені провести співбесіду з українським журналістом Юрієм Бутусовим на предмет відповідності його професійних компетенцій вимогам посад, які можуть бути запропоновані йому для працевлаштування.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ця діяльність Міністерства здійснюється в плановому порядку, і публічна форма запрошення для будь-кого не є умовою ургентного порядку рекрутингу. Кадрова служба Міністерства оборони завтра, 10 грудня 2020 року, запрошує Юрія Бутусова для співбесіди та ознайомлення з переліком наявних вакансій, що можуть бути запропоновані йому для працевлаштування", – йдеться в оприлюдненому пресслужбою Міноборони повідомленні.

Серед чеснот, притаманних претендентам тих чи інших посад в органах державної влади, безумовно, має бути чесність і налаштованість на конструктив.

"Свідоме введення Юрієм Бутусовим громадськості в оману стосовно відсутності контакту з представниками департаменту кадрової політики Міноборони ("Міністерство оборони … перестало виходити на зв'язок") не робить йому честі. Адже вчора було визначено уповноважену особу і залишено телефон для контакту в будь-який зручний для здобувача час", – йдеться в повідомленні.

У Міністерстві оборони також додали, що "з інтересом ознайомилися з програмним постом здобувача", в якому він демонструє нерозуміння меж та змісту функціональних обов'язків посад, на які претендує.

"У порядку загального інформування про потенційне коло посадових обов'язків співробітника Міністерства оборони йому буде проведено стислий лікнеп та детально ознайомлено з розмежуванням обов'язків між Міністерством оборони та Генеральним штабом Збройних сил України", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Міноборони повідомили, що пропонують Бутусову посаду через "небайдужість і конструктивну позицію".

Бутусов, своєю чергою, прийняв пропозицію.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: