fbpx
Сьогодні
23:17 07 Гру 2020

Кандидат від "Слуги народу" не зміг стати мером рідного міста Зеленського

За результатами виборів міського голови Кривого Рогу перемогу здобув висуванець партії "Опозиційна платформа – За життя" Костянтин Павлов, його підтримали понад 97,5 тисяч виборців.

Про це заявив голова Криворізької міської ТВК Валентин Орлов, якого цитує "Укрінформ", "Опора".

"Увечері 7 грудня Криворізька міська територіальна виборча комісія прийняла протоколи від ТВК усіх 7 районів міста", – повідомив він.

За результатами виборів міського голови Кривого Рогу перемогу здобув висуванець партії "Опозиційна платформа – За життя" Костянтин Павлов, за якого проголосувало понад 97,5 тисяч виборців (56,97%). За конкурента Павлова, висуванця партії "Слуга народу" Дмитра Шевчика проголосувало близько 70 тисяч виборців (40,49%).

4339 бюлетенів визнані зіпсованими, а усього в голосуванні взяла участь більш ніж 171 тисяча виборців.

Станом на 20 годину явка під час повторного голосування на виборах мера Кривого Рогу складала за даними міської ТВК 35,14%.

Довідка. Кривий Ріг – батьківщина президента Володимира Зеленського. Між першим і другому туром він приїжджав у місто з робочим візитом, там відбулася спільна зустріч за участі Зеленського й Шевчика.

Нагадаємо, у неділю, 6 грудня, у Кривому Розі містяни повторно обирали міського голову. До виборчого бюлетеня включили Дмитра Шевчика ("Слуга Народу") та Костянтина Павлова ("Опозиційна платформа — За життя"), які 25 жовтня отримали 25,94% та 9,15% голосів відповідно.

Чинний міський голова, кандидат Юрій Вілкул (Блок Вілкула "Українська перспектива") за результатами голосування 25 жовтня отримав найбільшу підтримку виборців (44,96%), але він відмовився від участі в повторному голосуванні. Своє рішення кандидат пояснив станом здоров'я, одночасно закликавши підтримати висуванця від "ОПЗЖ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: