fbpx
Сьогодні
21:14 06 Гру 2020

На повторних виборах у Кривому Розі зафіксували 92 порушення, – ОПОРА

На повторних місцевих виборах у Кривому Розі Дніпропетровської області станом на 19.00 зафіксовано 92 порушення.

Про це під час онлайн-марафону у неділю ввечері повідомила голова правління громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська.

"Станом на цю годину, до Національної поліції України в місті Кривий Ріг надійшло 28 заяв і повідомлень, за якими здійснюються якісь процесуальні дії. За даними спостерігачів ОПОРИ, зафіксовано 92 інциденти безпосередньо в приміщеннях для голосування, де вони і працюють", – сказала Айвазовська.

За її словами, з них найпоширенішими є недостатнє матеріально-технічне забезпечення, 16 інцидентів пов'язані з демонстрацією виборчого бюлетеня, крім того, є факти фотографування бюлетеня, а також 10 фактів присутності сторонніх осіб.

Марафон: Вечірнє включення. День виборів, Другий тур, Кривий ріг

Під час включеня представники ОПОРИ розкажуть, як відбувається процес голосування у Кривому Розі, які порушення зафіксували спостерігачі та яка явка виборців.У включеннях візьмуть участь:Ольга Айвазовська, голова правління Громадянської мережі ОПОРА;Олександр Клюжев, старший аналітик ОПОРИ;Вадим Головченко, координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Дніпропетровській області.

Posted by Громадянська мережа ОПОРА on Sunday, December 6, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: