fbpx
Сьогодні
11:23 01 Гру 2020

Українка Оксана Линів отримала престижну нагороду "Найкраща диригентка року" в Німеччині

Українка Оксана Линів отримала нагороду "Найкраща диригентка 2020 року". Це спеціальна премія у Німеччині, присвячена винятково оперному мистецтву.

Про це вона повідомила у своєму Facebook.

"Неочікувана для мене нагорода Oper!Awards від провідних німецьких критиків, заснована оперним часописом "Oper!Das Magazin". Нею в 20 різних категоріях відзначаються музичні колективи, оперні постановки та найяскравіші театральні митці. Сьогодні ми всі повинні були бути в Берліні, та через пандемію, церемонія нагородження була перенесена в онлайн формат. Дуже пишаюся отримати відзнаку з рук найвідомішого музичного журналіста Німеччини Мануеля Бруґа та засновника нагороди доктора Ульріха Рунке", – написала вона.

#BreakingNews ⚡️🌟Thank you for the OperAwards!!!Пишаюся поділитися новиною, що щойно в Берліні мені було присвоєно…

Posted by Oksana Lyniv on Monday, November 30, 2020

Оксана Линів – українська диригентка родом з Бродів Львівської області. Випускниця Львівського музучилища імені Станіслава Людкевича та Львівської державної музичної академії імені Миколи Лисенка. Перша жінка – головна диригентка Опери та філармонійного оркестру в Ґраці, засновниця та художня керівниця фестивалю LvivMozArt, засновниця та головна диригентка Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOU.

Як повідомлялося, українська диригентка Оксана Линів дебютувала з Симфонічним оркестром Баварського радіо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: