fbpx
Сьогодні
14:33 30 Лис 2020

Кличко заявив, що алгоритм добудови комплексів "Аркади" запропонують протягом 2 тижнів

Проект ЖК "Патріотика на Озерах"

Аудит житлових комплексів "Еврика", "Патріотика" і "Патріотика на озерах" Фонду фінансування будівництва під управлінням банку "Аркада" завершили, алгоритм добудови запропонують протягом двох тижнів.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу.

"Як ми і обіцяли, проведено аудит будівництва всіх трьох житлових комплексів. Зараз результати аудиту на розгляді в МВС, СБУ та Нацбанку. Протягом двох тижнів буде запропонований алгоритм добудови житла для ошуканих інвесторів", – розповів Кличко.

Як повідомлялося, проведення аудиту житлових комплексів "Аркади" було доручено "Київміськбуду", результати планувалося представити в листопаді-2020.

Сьогодні під Офісом Президента вкотре мітингують інвестори банку "Аркада" з вимогою добудувати їхні квартири. На акцію зібралися кілька десятків людей.

Безстрокова акція протесту об'єднання інвесторів банку "Аркада" розпочалася 29 травня 2020 року. Тоді багатотисячним маршем мітингувальники прийшли під офіс "Аркади", КМДА, НБУ та Офіс Президента з вимогою відновити будівництво 40 будинків, що заморожене вже більше 2 років.

У червні інвестори "Аркади" облаштували наметове містечко під будівлею КМДА, яке діє й досі.

25 серпня, Нацбанк України відніс АТ "АКБ" Аркада" до категорії неплатоспроможних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: