fbpx
Сьогодні
14:00 21 Жов 2020

Кличко розповів про недобудови ліквідованого банку "Аркади": Аудит мають завершити до кінця листопада

На всіх будівництвах АТ АКБ «Аркада» триває аудит, і його мають завершити наприкінці листопада.

Про це на брифінгу заявив Віталій Кличко.

"На всіх будівництвах "Аркади" триває аудит, його мають завершити в кінці листопада. Я спілкувався особисто з керівником Київміськбуду і попросив усі сили кинути для того, щоб максимально швидко зробити цей аудит. І за результатами аудиту фахівці визначать алгоритм, за яким будуть добудовані житлові комплекси "Аркади", – сказав Кличко.

Водночас, за його словами, 22 жовтня інвестори «Аркади» планують знову виходити на мітинг та перекривати Хрещатик.

«Сьогодні це питання намагаються політизувати, підбурюючи інвесторів та дезінформуючи їх. В результаті ж створюють незручності всім киянам, які вимушені стояти в заторах, через перекритий Хрещатик, як це відбулось минулого тижня», – наголосив Кличко.

25 серпня правління НБУ ухвалило рішення про віднесення банку «Аркада» до категорії неплатоспроможних у зв'язку зі зменшенням нормативів капіталу на 50 і більше відсотків від мінімального встановленого рівня.

Банк «Аркада» зупинив будівництво трьох житлових масивів у Києві («Патріотика», «Еврика», «Патріотика на озерах»), у спорудження квартир в яких вклали кошти понад 12 тис. громадян; ідеться про майже 40 багатоповерхових житлових будинків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: