fbpx
Сьогодні
10:17 22 Лис 2020

Трамп продовжує судитися щодо результатів президентських виборів

Команда 45-го президента США Дональд Трамп продовжує подавати позови до судів щодо результатів виборів.

Reuters з посиланням на суддю-республіканця Меттью Бренн в місті Вільямспорт повідомляє, що Окружний суд Пенсильванії визнав результати голосування в штаті остаточними і відхилив позов виборчого штабу кандидата в президенти США від республіканської партії Дональда Трампа.

"Представлених Трампом аргументів не вистачило б і для того, щоб визнати недійсним один єдиний голос", – сказав Бренн. Суд назвав твердження про "масштабні фальсифікації" "вимученими правовими аргументами без будь-якої цінності" і "спекуляціями".

Сенатор-республіканець Пет Тумі заявив, що таке рішення суду закриває будь-які шанси на перемогу в Пенсільванії, і закликав Трампа визнати вибори. Влада Пенсильванії повинна сертифікувати результати виборів до 23 листопада.

Адвокати штабу Трампа заявили, що збираються подавати апеляцію.

Паралельно із тим, команда чинного президента США Дональда Трампа зажадала повторного перерахунку голосів у штаті Джорджія, про що повідомляє CNN.

У заяві команди Трампа йдеться, що вони "продовжують наполягати на чесному перерахунку голосів у Джорджії, який має включати узгодження підписів та інші важливі гарантії".

Команда Трампа вимагає перерахувати голоси в Джорджії вже вдруге.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: