fbpx
Сьогодні
16:56 21 Лис 2020

Уряд розглядає повний локдаун, – Шмигаль

В уряді України опрацьовують варіант повного локдауну у зв'язку з поширенням коронавірусу, але чіткої дати поки немає.

Як повідомив у Facebook прем'єр-міністр Денис Шмигаль, наразі карантин вихідного дня залишається "розумною альтернативою локдауну".

"Стосовно введення більш жорсткого карантину. Цей план дійсно розробляється, але – це план Б, якщо не спрацює карантин вихідного дня", – зазначив він.

За словами Шмигаля, наразі ведеться обговорення плану Б з мерами міст, представниками бізнесу, Радою церков, епідеміологами та інфекціоністами.

"Усе це ми робимо зараз, щоб напрацювати спільний, виважений та підтриманий усіма план. Хочу ще раз наголосити: жодної дати щодо введення більш жорсткого карантину зараз немає", – додав прем'єр.

Замість традиційних економічних підсумків тижня сьогодні розкажу про плани Уряду щодо карантину.По-перше, карантин…

Posted by Денис Шмигаль on Saturday, November 21, 2020

Раніше міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів про умови, за якої в Україні можуть запровадити повний локдаун. За його словами, при нинішньому співвідношенні хворих і госпіталізованих це може статися за умови 30 тисяч нових хворих на Covid-19 на добу.

Нагадаємо, що в Україні за минулу добу заразилися коронавірусом 14 580 осіб – це черговий рекорд для країни. Всього в країні зафіксовано понад 612 тисяч випадків коронавірусної хвороби Covid-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: