fbpx
Сьогодні
10:26 16 Лис 2020

Степанов перевірив на собі, як працює "гаряча лінія" МОЗ з питань COVID-19

Усі поради, які керівник МОЗ Максим Степанов отримав на гарячій лінії МОЗ з питань COVID-19, відповідали протоколу лікування коронавірусної хвороби.

Про це на брифінгу сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"Мені на гарячій лінії надали номер телефону, по якому я зв'язався з лікарем, мені надали відповідні поради, які ліки мені приймати, як лікуватися, як поводитися. Хочу відзначити, що всі без винятку поради відповідали протоколу лікування, жодних зайвих ліків, жодних антибіотиків, жодних інших речей. Виключно вітамін D3, цинк, вітамін С, ще приймаю "Аспірін-кардіо", – розповів Степанов.

Він поінформував також, що Міністерство охорони здоров'я розгляне можливість підписання декларації з сімейним лікарем онлайн, якщо у пацієнта досі немає свого сімейного лікаря. Або, якщо такої можливості не буде, чи немає сімейних лікарів, налагодить систему таким чином, щоб кожного пацієнта без декларації супроводжував протягом хвороби медичний працівник.

Нагадаємо, у суботу, 14 листопада, міністр охорони здоров'я Максим Cтепанов повідомив, що отримав позитивний тест на COVID-19, він заявив, що має намір пройти весь шлях як звичайний пацієнт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: