fbpx
Сьогодні
16:46 13 Лис 2020

Ранкова ДТП у Києві: поліція затримала таксиста, через якого загинули дві жінки

фото: Нацполіція

У столиці поліцейські затримали таксиста, який на зупинці громадського транспорту смертельно травмував двох жінок.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

«Прилад драгер показав, що водій, 1997 року народження, не перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Вранці до поліції надійшло повідомлення про ДТП зі смертельним наслідком на вулиці Кільцева Дорога. На місці події правоохоронці встановили, що водій авто Hyundai Sonata зіткнувся з припаркованим авто Hyundai Elantra, виїхав на автобусну зупинку і врізався у кіоск. Через цю ДТП 41-річна жінка загинула на місці події, а 60-річна місцева жителька померла у кареті «швидкої», ще 2 осіб госпіталізували.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) ККУ.

Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії, аби встановити обставини та причини цієї трагічної події.

Нагадаємо, що Антон Геращенко повідомив, що у столиці вранці в п'ятницю авто зі знаками служби таксі "Uber" в'їхало в зупинку громадського транспорту та збило трьох пішоходів, двоє померли від травм.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: