fbpx
Сьогодні
22:55 30 Жов 2020

Rozetka запустила продажі техніки власного бренду

Компанія Rozetka почала випускати товарів під власним брендом.

Про це повідомив засновник компанії Владислав Чечоткін на своїй сторінці в Facebook.

За словами Чечоткіна, до кінця року Rozetka під своєю торговою маркою буде продавати електротовари, інструменти, техніку для саду та побутову техніку. Надалі компанія планує розширити асортимент товарів.

"Ми зважилися на такий крок, щоб мати можливість повністю відповідати за продукт. Впливати на завод, на виробничі процеси, на якість, логістику і ціноутворення. Також хочемо самі визначати асортимент і мати можливість продавати те, що шукає і чекає наш споживач, а не тільки те, що є зараз в наявності на ринку. Стартовий асортимент RZTK створений на основі покупок, відгуків та побажань наших клієнтів. Він буде дуже швидко поповнюватися новими і новими товарами", – розповів Чечоткін.

Rozetka свій бренд

На сайті Rozetka на даний момент доступні декілька категорій товарів RZTK: садова техніка, клінінгові обладнання, системи поливу, снігоприбиральна техніка і генератори. Весь асортимент товарів має характерний для Rozetka зелено-чорний колір.

Дизайн логотипу виконаний у фірмовому стилі Rozetka. Айдентику розробило агентство Fedoriv Agency: окремий від материнського бренду логотип, приклади розміщення на товарах, дизайн упаковки, лендінг і проморолики – за принципом інхаус.

Сам бренд позиціонується як "перевірена і надійна альтернатива дорогим брендам". Як повідомили в Fedoriv Agency, RZTK входить в нижній ціновий сегмент.

"RZTK – це новий унікальний бренд техніки, що поєднує в своїй продукції справжню німецьку якість, інноваційні корейські технології та доступні українські ціни. З початку він орієнтований на вимогливого європейського споживача, однак це не виключає амбіцій світового масштабу", – йдеться на Facebook-сторінці RZTK.

Бренд зареєстрований в Німеччині, сама техніка вироблена в Китаї. На товари бренду RZTK поширюється гарантія і сервісне обслуговування безпосередньо від "Розетки".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: