fbpx
Сьогодні
11:21 15 Жов 2020

Компанія Disney заявила про велику реорганізацію: її головним напрямом буде стримінг

Компанія Disney вирішила реорганізувати роботу своїх підрозділів в єдину організацію, яка займатиметься розповсюдженням контенту, продажем реклами та власною стримінговою платформою Disney+.

Про такі зміни розповів генеральний директор Disney Боб Чапек в ефірі телеканалу CNBC.

Під час карантину в США на тлі епідемії коронавірусу доходи компанії значно знизились, особливо через обмеження театрального бізнесу Disney. Тож компанія зосередила свої сили на поширення контенту в інтернеті. Вже у серпні компанія мала 100 мільйонів підписників на свої потокові проєкти, більша частина з яких на Disney+.

Гендиректор Disney заявив, що така реорганізація призведе до звільнення частини працівників компанії. Однак їх все ж буде менше, за тих, з ким вже довелось попрощатися через закриття парків відпочинку Disney.

Також Disney+ допоможе просувати кінопроєкти, які спочатку планували показувати в кінотеатрах: мультфільм Pixar «Вперед», кінострічки «Мулан», «Чорна вдова» та інші.

У компанії кажуть, що реорганізація не є «відповіддю на пандемію», COVID-19 лише прискорив запланований перехід. Одразу ж після повідомлення про реорганізацію акції Disney підскочили на більш ніж 5%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: