fbpx
Сьогодні
16:34 07 Жов 2020

Стало відомо, з ким Мінцифри розпочало співпрацю для побудови бренду та впізнаваності

Міністерство цифрової трансформації та Інститут когнітивного моделювання уклали меморандум про співпрацю в напрямах цифровізації, інновацій, розвитку цифрової економіки та стратегії створення цифрової держави.

Як пише міністерство, команда інституту працюватиме над стратегічними процесами та побудовою успішного бренду Мінцифри в Україні та світі.

"Інститут когнітивного моделювання та Мінцифри сконцентрують свої зусилля на створенні стратегії просування ідей цифрової трансформації, їх популяризації, підтримці досягнень у сфері диджиталізації та формуванні цифрової держави".

Сторони також співпрацюватимуть в організації всеукраїнських подій, участі в міжнародних заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу України у світі, залученні міжнародних партнерів, розвитку е-бізнесу в Україні, а також прискоренні "диджитал-прориву" держави.

"Для того щоб цифрова трансформація України відбувалася ефективніше, а продукти та послуги міністерства були добре впізнаваними та зрозумілими для людей, потрібна комунікація на стратегічному рівні", – констатував віце-прем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

🤝 Мінцифри та Інститут когнітивного моделювання розпочали співробітництво у сфері діджиталізаціїРазом:✔️ Створимо…

Posted by Міністерство цифрової трансформації України on Wednesday, October 7, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: