fbpx
Сьогодні
09:15 27 Вер 2020

Нардеп від "Слуги народу" Галушко заявив про вихід із партії через торгівлю місцями у списках

Народний депутат України Микола Галушко звернувся до президента Володимира Зеленського з публічною заявою про вихід із політичної партії "Слуга народу". Причиною такого рішення політик назвав "продаж" партією місць у своєму списку на місцевих виборах

Відеозвернення Галушка з'явилося у нього на офіційній сторінці  ввечері у суботу, 26 вересня 2020 року.

"Володимире Олександровичу (Зеленський – ред.), в 2019 році я разом з вами йшов на вибори. Після обрання вас президентом я йшов разом із вами на вибори до Верховної Ради. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну ставлення влади до людей. Минуло два роки, але, на жаль, нічого не змінилося", – сказав нардеп.

Він додав, що при недавньому розподілі на райони, "виключно з політичним підходом, кулуарна політична гра керівництва "Слуги народу" ледь не знищила мій рідний Броварський район".

"А зараз на місцевих виборах всі місця в списках від партії "Слуга народу" були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами і старими елітами, на жаль, просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії "Слуга народу" в моєму окрузі. В таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, Галушко Микола Леонідович, офіційно заявляю про вихід з партії "Слуга народу", – наголосив він.

Звернення народного депутата України

Звернення до Президента України! Про свавілля в керівництві партії Слуга Народу.

Posted by Народний депутат України – Галушко Микола Леонідович – Округ 97 on Saturday, September 26, 2020

Що про нього відомо?

Галушко пройшов до Верховної Ради по 97-му мажоритарному округу, центр якого знаходиться у місті Бровари Київської області.

За даними громадського руху "ЧЕСНО", Галушко закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю "правознавство" та Інститут вищої кваліфікації при Київському торговельно-економічному університеті за спеціальністю "економіка".

З 1997 до 2006 року проходив службу в органах внутрішніх справ, згодом працював виконавчим директором, у компанії "ГАЛІД", основною діяльністю якого є приватні охоронні служби.

У 2017 році працював на посаді радника директора Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості УКРСПИРТ.

Був довіреною особою по 97 округу тоді ще кандидата на пост президента Володимира Зеленського на виборах. Потрапивши до Ради, став членом Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Потрапив до списку народних депутатів, які пропустили найбільше голосувань у вересня 2019 року. Також він, принаймні до червня 2020-го, жодного разу не виступав у Раді. Тобто, за 9 місяців роботи парламенту жодного слова ні біля трибуни, ні з місця.

Микола Галушко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: