fbpx
Сьогодні
19:32 23 Вер 2020

У США оприлюднили звіт про роботу сина Байдена в Україні

Фото: bbc.com

У Сполучених Штатах Америки (США) два сенатських комітети оприлюднили звіт про роботу Хантера Байдена, сина кандидата на пост президента Джо Байдена, в Україні. Мова йде про його роботу в правлінні газової компанії Burisma.

Про це пише "Голос Америки".

Повідомляється, що звіт оприлюднили комітети з нацбезпеки та з питань фінансів. Автори документа сенатори від Республіканської партії Рон Джонсон і Чак Греслі відзначають, що робота Хантера Байдена створювала конфлікт інтересів, оскільки в той час Джо Байден на посаді віцепрезидента США займався питаннями України.

"Голови комітетів в ході розслідування виявили, що адміністрація (колишнього президента США, – ред.) Обами знала що те, що Хантер Байден обіймав посаду в правлінні Burisma, було проблематичним і заважало ефективно втілювати стратегію України", – йдеться в документі.

Водночас у самому звіті зазначено, що поки незрозуміло, наскільки робота Байдена-молодшого впливала на політику адміністрації Обами щодо України. Звіт оприлюднено за шість тижнів до виборів президента США, на яких Джо Байден є головним конкурентом чинного президента Дональда Трампа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: