fbpx
Сьогодні
11:12 21 Вер 2020

Офіс президента оприлюднив коротке резюме кандидата в директори "Укроборонпрому", - StateWatch

Інформація про кар'єру завідувача відділу Департаменту з питань нацбезпеки та оборони ОПУ Cергія Тихонова надана Офісом президента одним реченням, яке містить дані про навчання, службу в армії, політичну діяльність, найману працю в приватному та державному секторі.

Про це йдеться у відповіді Офіса президента на запит експертної організації StateWatch щодо біографічної довідки Тихонова, який претендує на посаду генерального директора ДК "Укроборонпром", передає "ЕП".   

"С. А. Тихонов навчався у Київському інституті народного господарства ім. Д. С. Коротченка, Вищому навчальному закладі "Національна академія управління"; проходив службу у Збройних Силах; працював в Київському машинобудівному заводі ім. Артема, ЗАТ "Авіста", Верховній Раді України, державному підприємстві "Держпостачання", Кабінеті Міністрів України, державному підприємстві "Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал", ТОВ "Топ України", Адміністрації президента України та Офісі президента України", – йдеться у відповіді ОПУ.    

оп укроборонпром

"Запит на біографічну довідку був підготовлений з метою зібрати для суспільства більше інформації про ймовірного очільника державного збройного концерну "Укроборонпром" із сумарним річним доходом в 40 млрд гривень, однак така відповідь ОПУ навряд надає відповідь на питання, хто такий Тихонов", – зазначив голова експертної організації StateWatch Гліб Канєвський. 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: