fbpx
Сьогодні
22:50 18 Вер 2020

Єрмак прокоментував звинувачення Богдана щодо ймовірних домовленостей з Росією

Фото ОПУ

Глава Офісу президента Андрій Єрмак спростував чутки про "таємні угоди" з Росією, які нібито складаються з 12-13 пунктів. Про них раніше говорив попередник Єрмака Андрій Богдан.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна".

"Це вже з області конспірології, а конспірологія – вона завжди дає якісь такі ідеї, про якісь таємні угоди. Можу вам сказати з повною відповідальністю, що ніяких таємних угод з Російською Федерацією немає і не може бути по суті", – наголосив Єрмак.

Також глава Офісу президента запевнив, що ніяких таємних планів немає, і нічого подібного "не може існувати в теорії".

За словами Богдана, такий документ нібито склав нинішній глава ОПУ Андрій Єрмак за підсумками переговорів з Росією. Богдан зазначає, що особисто не бачив цього документа, проте чув багато згадок про нього серед дипломатів і представників спецслужб.

"Я не бачив цього документа, але серед дипломатів і спецслужб багато разів зустрічав згадка про нього. У ньому є чи 12, чи то 13 пунктів. Але в це вірять усі іноземні спецслужби… Це якийсь алгоритм дій." Ми вам – кораблі, ви нам – воду в Крим, ми вам – полонених, ви нам – пряме авіасполучення. Ми вам – $3 млрд за рішенням суду, а ви нам щось", – сказав він.

Також він розповів, що за чутками є вимога "звільнити прозахідних політиків". Причому на їх місце пропонують ставити "ідіотів". Як сказав Богдан, з прозахідних політиків на керівних посадах залишився тільки Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: