fbpx
Сьогодні
21:36 16 Вер 2020

Арахамія не виключає розкол монобільшості у Раді

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що сценарії про розкол монобільшості опрацьовуються і ці факти не можна ігнорувати.

Про це він повідомив в ефірі програми "Хард з Влащенко", передає УНН.

Так, відповідаючи на питання, чи не лякає його як керівника фракції, що монобільшість може розвалитись, він відповів: "Ну, звичайно, такі сценарії є, вони пропрацьовуються".

"Не можна ігнорувати цей факт з одного боку, з іншого боку ми ж певною мірою на політичній розтяжці. Кожен раз, коли хтось щось робить, а, слава Богу, з такою кількістю людей завжди знаходиться привід пообговорювати, що хтось щось зробив, і журналісти, і громадськість кажуть: "Давайте виженемо його з фракції". Для мене ж народний депутат – це, певною мірою, на довгій дистанції якась кількість голосувань. Це можуть бути дуже важливі і системні для країни закони, і тільки через те, що була якась витівка чи якийсь мікроскандал, якщо ми будемо ось так розлучатися з цими людьми, то в кінці ми дійсно не зможемо нічого приймати, у нас не буде для цього достатньої політичної волі. Тому потрібно тримати баланс. З іншого боку, не реагувати не можна", – додав Арахамія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: