fbpx
Сьогодні
19:29 13 Сер 2020

Разумков пояснив, коли будуть внесені зміни до Виборчого кодексу

У четвер, 13 серпня, голова Верховної Ради Дмитро Разумков допускає внесення змін до Виборчого кодексу вже найближчим часом.

Про це Разумков заявив журналістам під час робочої поїздки до Сум, пише "Інтерфакс-Україна".

"Я знаю, що є ініціатива від наших колег, щоб ще до того, як пройшли вибори, навіть під час виборчого процесу це можливо, внести деякі зміни, щоб унормувати проблемні аспекти, які будуть з'являтися по ходу", – сказав Разумков.

За словами спікера, "хотілося б зміни до Виборчого кодексу внести раніше, але це досить громіздкий документ… і він заполітизований".

Разумков висловив надію, що вибори відбудуться належним чином.

"Не можу сказати, що він досить вдосконалений, але будемо сподіватися, що вибори відбутися належним чином", – сказав Разумков.

30 липня набула чинності постанова Верховної Ради про призначення виборів до місцевих органів влади на неділю, 25 жовтня 2020 року.

Відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, крім територій анексованого Криму та окупованого Донбасу.

Нагадаємо, що 9 серпня ЦВК дійшла висновку про неможливість проведення місцевих виборів в окремих територіальних громадах Донецької та Луганської областей на підконтрольній Україні території поблизу лінії зіткнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: