fbpx
Сьогодні
09:44 04 Сер 2020

Укрзалізниця звільнить провідника вагона та інших працівників після інциденту з побиттям пасажирки

Фото Reuters

Укрзалізниця обіцяє звільнити працівників, через недбалість яких вночі 31 липня чоловік побив та намагався зґвалтувати пасажирку у поїзді сполученням «Маріуполь — Київ».

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці, посилаючись на результати службового розслідування.

Так, нападник зайшов до вагона №3 на станції П'ятихатки-Стикові та зайняв вільне місце. Як каже Укрзалізниця, провідника не було на робочому місці.

"Близько 03:30 до провідника вагона №4 звернулася пасажирка з ознаками побиття й попросила про допомогу. На жаль, провідники не надали належної допомоги, яка передбачена в таких випадках.

Відтак, із посад буде звільнено провідника вагона, у якому стався інцидент, начальника поїзда, інструктора поїзних бригад, старшого майстра вагонного депо резерву провідників та заступника начальника Маріупольського вагонного депо".

Крім того, проведено додатковий інструктаж усіх провідників щодо недопущення такої ситуації в майбутньому та встановлено жорсткий контроль за дотриманням їх посадових обов'язків.

Укрзалізниця вкотре наголошує на необхідності поновити супровід поїздів далекого сполучення співробітниками Нацполіції для повної безпеки пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: